Actualitat

Mig centenar d'empresaris turístics de les Terres de l'Ebre han participat en la jornada professional amb operadors especialitzats en cicloturisme i turisme de natura, que ha organitzat el Consell Comarcal del Baix Ebre en el marc del projecte Baix Ebre Avant.
El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del projecte Baix Ebre Avant, organitza una jornada professional amb operadors especialitzats en cicloturisme i turisme de natura, que tindrà lloc el 27 de novembre a la Sala Mestral de l'Hotel SB Corona de Tortosa.
El Dispositiu d'Inserció Sociolaboral (DIS) del Consell Comarcal del Baix Ebre ha posat en marxa l'Espai de Recerca de Feina. Es tracta d'una iniciativa encaminada a preparar les persones demandants d'ocupació per a la seva reincorporació al mercat de treball.
Un total de 80 empreses i autònoms han participat en els seminaris de màrqueting digital de Baix Ebre Avant, que ha clausurat la directora de l'Institut Internacional d'investigació de la Societat de la Informació i el Coneixement, Montserrat Peñarroya.