22 de Març de 2017

/ Baix Ebre Avant fomenta la creació d’estratègia empresarial online entre les empreses i emprenedors de la comarca

El president de Baix Ebre Innova, Josep Antoni Navarro, ha inaugurat el cicle de seminaris de màrqueting digital i entorn web, que organitza el Consell Comarcal del Baix Ebre a través del projecte Baix Ebre Avant per fomentar entre les empreses i emprenedors de la comarca la creació d’estratègia empresarial online. Navarro ha remarcat, en el seu parlament, la importància que té per a qualsevol negoci de la comarca ser visible avui a internet.

L'experta en màrqueting digital Montserrat Peñarroya ha obert el cicle exposant el posicionament natural als cercadors. En aquesta primera sessió, els assistents han conegut com funcionen els cercadors, la indexació dels continguts, els algoritmes que determinen la posició d'un lloc web i les eines per millorar el posicionament.

Aquest cicle consta de cinc seminaris que es desenvoluparan fins el mes de juliol al Viver d'Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova de Camarles i l'objectiu que es persegueix és que els emprenedors i les empreses participants elaborin una estratègia competitiva i innovadora que incrementi vendes per internet i repercuteixi en la creació d'ocupació en un futur.

La resta de seminaris programats tractaran també sobre les eines digitals per fer networking i el CRM (Customer Relationship Managament), una eina clau de gestió que permet que les empreses puguin gestionar correctament la seva bases de dades de clients, fer-ne seguiment i realitzar accions de promoció i fidelització. El cicle es completa amb dos tallers pràctics sobre creació de llocs web amb wordpress i analítica web.