Programa 360º
10 de febrer de 2017

/ El Consell Comarcal posa en marxa ‘360º’, un programa per afavorir el creixement de 15 empreses del Baix Ebre

El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del projecte Baix Ebre Avant, posa en marxa l'acció ‘360º. professionalitzem i fem créixer la teva empresa’ un programa d'assistència tècnica adreçat a microempreses i pimes de la comarca per millorar la seva estratègia empresarial, gestió i promoció del negoci.

En aquesta nova edició seran fins a 15 les empreses del Baix Ebre que se'n podran beneficiar d'aquest programa 100 per cent subvencionat per Servei d'Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

360º posa a l'abast de les empreses un assessorament extern i acompanyament tècnic per afavorir el seu creixement a partir de la professionalització de la gestió i millora dels resultats. A través d'una diagnosi prèvia es detectaran les mancances o punts febles de cada empresa participant que s'hauran de corregir amb l'assessorament proposat. La durada d'aquest programa és de sis mesos i tractarà àmbits com el model de negoci i l'estratègia empresarial, el màrqueting online i el benchmàrking (anàlisi de competidors), les vendes i les finances o el control de gestió. Amb aquesta acció es pretén dinamitzar el teixit empresarial del Baix Ebre, implementant plans d’actuació per millorar aquestes empreses, tot facilitant un creixement en termes d’ocupació.

Les empreses interessades poden preinscriure's al web del Consell Comarcal del Baix Ebre www.baixebre.cat o a les oficines del Viver d'empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova de Camarles, que és on es desenvoluparà aquest programa a partir de la primera quinzena d'abril. La data límit d'inscripció acaba el 10 de març.