27 de maig de 2021

/ El Consell Comarcal del Baix Ebre ofereix un servei especialitzat d’orientació laboral a perfils qualificats

El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del projecte Baix Ebre Avant, ofereix un servei especialitzat d'orientació adreçat a perfils qualificats. Un servei amb què es pretén donar resposta a tres necessitats territorials: fixar i atreure habitants a les Terres de l'Ebre, facilitar la intermediació de perfils superiors a les empreses i facilitar informació detallada, eines, recursos i oportunitats específiques a persones que volen desenvolupar la seua carrera professional al territori.

"Una de les dificultats que tenen les empreses per créixer és la falta de personal especialitzat i amb competències transversals per adaptar-se a un entorn laboral que cada vegada és més canviant. I amb aquest servei que hem posat en marxa facilitem el contacte entre les persones amb aquests perfils qualificats i les empreses", ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

Durant els primers quatre mesos de funcionament del servei s'ha atès un total de 34 professionals, 19 dels quals han trobat feina a les Terres de l'Ebre, 5 continuen en un procés actiu de recerca de feina i 10 cerquen una millora de lloc de treball o de retorn al territori.

Aquest servei és finançat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels programes de suport al desenvolupament local.