projecte 360
15 de juny de 2022

/ Vuit empreses del Baix Ebre participen en el programa d'assessorament 360 del Consell Comarcal

El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del projecte Baix Ebre Avant, ha començat avui el programa d'assessorament integral per a microempreses i pimes al Viver d'Empreses Baix Ebre Innova. Es tracta d'una assistència professional i individualitzada destinada a impulsar, consolidar i fer més competitives un total de vuit petites empreses del Baix Ebre. "Es tracta d'empreses majoritàriament del sector tecnològic i manufacturer, però també d'altres àmbits, totes amb el comú denominador d'estar disposades a implementar actuacions d'innovació, millora de la competitivitat i compliment dels objectius ODS", ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, que avui ha donat la benvinguda a les empreses participants.

Totes les empreses participants tenen en comú necessitats específiques de professionalització, consolidació i desenvolupament del negoci. Pel que fa al programa que seguiran s'estructura en quatre fases: diagnosi prèvia, definició d'objectius i planificació, assessorament i suport en l'execució d'actuacions concretes i proposta de pla d'acció. En la primera fase s'analitza la situació inicial de l'empresa per detectar les necessitats i les mancances en l'àmbit de gestió, competitivitat i consolidació. En funció dels resultats de la diagnosi, s'entra en la segona fase per oferir serveis adreçats a professionalitzar i consolidar l'empresa (control de tresoreria, estratègia de negoci, optimització de l'organització interna, gestió eficient dels costos i gestió eficaç de les xarxes socials, entre d'altres). Finalment, s'elabora un pla d'acció amb actuacions futures a desenvolupar per la microempresa per tal d'assolir els objectius plantejats.

Quant a les empreses participants en aquest programa són: Delinternet Telecom, Filaman SL, Sate Serveis Assistencials, Martí Pagesos SL, Luisa Moya Bonilla, Productos Puig SL, Electrometall Dertusa i Hierros Domingo SA.

Aquesta acció és subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançada pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social-Servei Públic d'Ocupació Estatal.