16 de Juliol de 2018

/ El projecte Baix Ebre Avant impulsa la millora de l'estrategia empresarial de 12 pimes del territori

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, ha inaugurat aquest matí, al  Viver d'empreses Baix Ebre Innova de Camarles, l'acció '360º. Professionalitzem i fem créixer la teva empresa', una assistència tècnica per millorar l'estratègia empresarial, gestió i promoció del negoci que ofereix l'ens comarcal a 12 empreses del territori amb l'objectiu de professionalitzar l'activitat empresarial.
Aquesta acció inclosa en el projecte Baix Ebre Avant posa a l'abast de les empreses seleccionades un assessorament extern i acompanyament tècnic per afavorir el seu creixement a partir de la professionalització de la gestió i millora dels resultats. A través d'una diagnosi prèvia es detecten les mancances o punts febles de cada empresa participant que s'han de corregir amb l'assessorament proposat. La durada d'aquest programa és de mig any i tracta àmbits com el màrqueting online, el benchmàrking (anàlisi de competidors), l'e-commerce, les xarxes socials, el control de gestió, el pla de màrqueting operatiu o el pricing (estratègia de preus).
L'assessorament empresarial va a càrrec de Xavier Lamote de Grignon i Eloi Ceraín, de l'empresa Activa Consultors; i de Montserrat Peñarroya, Helena Casas i Alba Espejo, expertes en màrqueting digital de l'empresa Quadrant Alfa.
Aquest és el quart any que Baix Ebre Avant posa en marxa aquest assessorament, que anteriorment es denominava 'Growing Up. Anem a créixer', una acció subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançada pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social-Servei Públic d’Ocupació Estatal.