12 de juny de 2020

/ Jornada dedicada a avaluar l'impacte d'implementar mesures de sostenibilitat en turisme

El turisme és un motor de desenvolupament territorial amb un elevat potencial, on la sostenibilitat esdevé un component transversal per garantir-ne un creixement equilibrat i continuat, així com la seva competitivitat. Per això, avui dia, l’avaluació de l’èxit dels models turístics ha d’avançar incorporant nous indicadors per a la mesura del seu impacte.

A més, la crisi per la Covid-19 planteja nous paradigmes i reptes que ens orienten cap a un turisme més sostenible.

En aquesta jornada en línia, que tindrà  lloc els dies 22 i 23 de juny organitzada pel Laboratori d’Innovació i Intel·ligència Turística (LAB-IIT) del Departament d’Innovació Turística del centre tecnològic Eurecat i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, reflexionarem sobre l’impacte de l’orientació de les activitats turístiques a la sostenibilitat per aprofitar-ne el seu potencial, especialment en el context actual i post-pandèmia. Posarem de manifest que l’avaluació de l’impacte de la sostenibilitat esdevé clau per seguir avançant i per valorar els seus resultats en clau de competitivitat.

Aquesta jornada està dirigida a empreses turístiques, institucions i gestors dels àmbits públic i privat del sector del turisme i l’oci.

Consulta el programa de la jornada.