29 de novembre de 2018

/ Mig centenar d'empresaris turístics ebrencs participen en una jornada per captar el turisme actiu europeu

Mig centenar d'empresaris turístics de les Terres de l'Ebre han participat en la jornada professional amb operadors especialitzats en cicloturisme i turisme de natura, que ha organitzat el Consell Comarcal del Baix Ebre en el marc del projecte Baix Ebre Avant.

L'objectiu d'aquest seminari de formació ha estat conèixer les tendències dels mercats europeus i els perfils de clients potencials de la mà dels representants de dues empreses coneixedores del sector. David Serano, de La Balaguere, operador francès de senderisme i cicloturisme; i Bo Lohmann, de Naturbike, agència de viatges amb seu a Barcelona que treballa per a grans touroperadors europeus com l'alemany Wikinger Reisen, el britànic Explore! o l'holandès Djoser, han explicat la seva experiència.

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, ha obert la jornada, que s'ha desenvolupat a la Sala Mestral de l'Hotel SB Corona de Tortosa, un establiment hoteler que ha fet recentment una gran aposta per captar el client que vol fer cicloturisme a les Terres de l'Ebre. La presidenta comarcal ha remarcat que "és molt important assessorar i formar empreses turístiques del nostre territori per reforçar una oferta cicloturística i de turisme sostenible que contribuirà a consolidar i crear nous llocs de treball". "És per aquesta raó que impulsem, des del projecte Baix Ebre Avant, aquest tipus d'iniciatives perquè les nostres empreses puguin captar el turista del nord i centre d'Europa", ha afegit.

Bo Lohmann i David Serano han conegut durant tres dies l'oferta ebrenca de turisme actiu. Tots dos han recomanat als empresaris locals encaminar els seus esforços a convèncer els touroperadors europeus perquè facin una aposta decidida per les Terres de l'Ebre amb la creació d’ofertes concretes.