Comercialització de productes turístics
25 de juny de 2020

/ La Generalitat activa una línia d’ajuts de 8,5 milions d’euros per a autònoms i empreses del sector turístic afectades per la Covid-19

El departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat ha activat una segona línia d’ajuts adreçada als professionals autònoms i microempreses del sector turístic afectades econòmicament per les conseqüències de la Covid-19. Aquests ajuts es podran sol·licitar a partir de les 9.00 hores del 26 de juny en aquest enllaç.

Aquesta convocatòria de subvencions és oberta a guies de turisme habilitats; titulars d'establiments d'allotjament turístic: establiment hotelers, apartaments turístics, càmpings i establiments de turisme rural; explotadors d'habitatges d'ús turístic; agències de viatges i establiments i activitats d'interès turístic: persones o empreses que contribueixen a dinamitzar el turisme i afavoreixen les estades en el territori. No us podeu presentar a aquesta convocatòria si ja vau ser beneficiaris de la línia d’ajuts que es va activar el passat mes d’abril pel sector turístic.

Pel que fa a la quantia dels ajuts oscil·la entre els 1.000 i 10.000 euros, en funció del nombre de treballadors de l’empresa. Pel que fa al procediment de concessió dels ajuts és el de concurrència no competitiva i les sol·licituds es resoldran per ordre cronològic de presentació, efectuades les verificacions oportunes, i fins a exhaurir el pressupost. L'única manera vàlida de demanar l'ajut és per internet, a través de Tràmits Gencat o de Canal Empresa.