13 de juny de 2019

/ Nou cicle de seminaris per millorar les habilitats comercials de les empreses del Baix Ebre

El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del projecte Baix Ebre Avant, posa en marxa un cicle de seminaris amb l'objectiu de millorar les habilitats comercials i de gestió d'empreses i professionals de la comarca.

Amb un total de cinc seminaris, aquesta iniciativa proposa a les empreses interessades millorar aspectes com l'estratègia, l'organització, la gestió, el màrqueting, les vendes, les finances o els recursos humans. Es tracta, en definitiva, de professionalitzar els equips comercials i la gestió per fer créixer les empreses del Baix Ebre amb eficàcia, eficiència, xifra de negoci i personal.

El cinc seminaris programats entre juny i novembre tractaran aspectes com les tècniques de creativitat per a pimes, les habilitats comercials i tècniques de venda, eines pràctiques de planificació i gestió de l'empresa, 10 formes d'augmentar el benefici i la gestió dels costos.

En total es proposen 44 hores formatives, entre sessions teòriques i pràctiques, que es desenvoluparan al Viver d'Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova de Camarles. Els seminaris són independents entre ells i per tant no hi ha obligatorietat de fer-los tots.

Les empreses interessades a participar poden fer la preinscripció a través d'aquest formulari online . Un cop enviat el formulari de preinscripció, l'Àrea d'Activació Econòmica valorarà la seva sol·licitud i procedirà a confirmar la plaça definitiva.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Díptic informatiu

Cartell informatiu